Trainingen
De Heren van Kopij verzorgen diverse taal- en communicatietrainingen. Ons standaardaanbod omvat de volgende onderwerpen: Zakelijk schrijven, Persberichten schrijven, Bloggen, Social media en Timemanagement. Daarnaast geven wij thematische trainingen zoals Kerstkaarten schrijven en Nieuws maken tijdens komkommertijd. Zie hieronder voor een aantal voorbeelden over hoe een training bij verloopt. We leveren maatwerk, bij voorkeur aan kleine groepen (maximaal 8 personen). Onze trainingen zijn geschikt voor bedrijven (in-company) en particulieren (open inschrijving).

 

Training Zakelijk schrijven
Kost het schrijven van zakelijke teksten u te veel tijd? En bent u zelden echt helemaal tevreden over de kwaliteit van uw teksten? Dan is deze training iets voor u. In 3 uur krijgt u van de Heren van Kopij tips en trucs aangereikt om direct toe te passen in uw eigen werkomgeving. Snel, effectief en praktisch zijn de kernwoorden. Voorafgaand aan de trainingen horen we graag waar u tegenaan loopt, zodat we de training helemaal naar uw wensen en vragen kunnen afstemmen.

 

Training Persberichten schrijven
Zoekt u naar manieren om de (lokale) media te interesseren voor uw nieuwsberichten? En zoekt u publiciteit maar wil dat nog niet echt lukken? Dan is de training Persberichten schrijven iets voor u. In twee uur leert u een goed persbericht te schrijven waarmee u de kans dat dit wordt opgepikt door de (lokale) media zo groot mogelijk maakt. Ook deze training bieden we geheel op maat aan. Desgewenst besteden we bijvoorbeeld extra aandacht aan: het opbouwen van een goede relatie met de media, het maken van een content-planning of het aanleggen van een eigen beeldarchief.

 

Maatwerk
De trainingen zijn maatwerk en worden bij voorkeur voor een kleine groep gegeven. Maar uiteraard behoren een-op-eencursussen en individuele begeleiding ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.